Snabblån betalningsanmärkning

Snabblån, smslån, mikrolån, lån utan säkerhet & bostadslån trots betalningsanmärkning

Snabblån och smslån med Meddelandelån

Meddelandelån är en svensk långivare som erbjuder privatpersoner att låna pengar genom snabblån eller smslån trots betalningsanmärkning. Givetvis kan man även låna pengar genom Meddelandelån om man inte har några betalningsanmärkningar, men faktum är att Meddelandelån faktiskt är en av relativt få långivare som faktiskt accepterar kunder med betalningsanmärkningar.

  1. Ansök om lån via Internet helt utan kostnad!
  2. Låna pengar via SMS. Pengarna på kontot samma dag.

Hos Meddelandelån kan man som ny kund låna 1000 kronor eller 2000 kronor. Om man redan är kund hos Meddelandelån sedan tidigare så kan man faktiskt låna hela 3000 kronor av företaget. Alla lån från Meddelandelån har en återbetalningstid på 30 dagar.

Krav & villkor för lån genom Meddelandelån

Nästan alla svenskar kan låna pengar genom snabblån eller smslån genom företaget Meddelandelån. De krav företaget ställer på sina kunder är att man måste vara myndig, vara svensk medborgare sedan minst 1 år samt vara bosatt på en fast adress i Sverige. Man får inte ha fler än totalt 6 stycken betalningsanmärkningar och man får heller inte vara satt i personlig konkurs.

Utöver dessa villkor så måste man även ha ett publikt registrerat mobiltelefonnummer samt ett bankkonto i en svensk bank för att kunna få låna pengar. Det är även oerhört viktigt att ha en taxerad årsinkomst som överstiger 4.000 kronor.

När passar ett smslån eller snabblån

Kontanterna som ett smslån eller ett snabblån ger kan komma lägligt i väldigt mång situationer. Kanske har bilen gått sönder och måste lagas akut, man kanske behöver lite extra pengar i kassan för att handla mat de sista dagarna innan lönen kommer eller så kanske man är tvungen att låna pengar för att kunna laga en tand hos tandläkaren.

Ett smslån kan passa bra i väldigt många situationer. Fördelen med att ta ett smslån är ett det går fort, att det går väldigt smidigt samt att det är väldigt enkelt. Men ett smslån eller ett snabblån är också ett relativt dyrt lån jämfört med många andra lån samtidigt som återbetalningstiden ofta är väldigt kort.

Man bör därför endast låna pengar genom smslån eller snabblån då man verkligen är helt säker på att kunna betala tillbaka sitt lån plus ränta i tid. Det är absolut ingen bra idé att ansöka om ett smslån för att kunna få loss kontanter som i sin tur tänkt användas till att betala av andra ekonomiska skulder eller användas till konsumtion av onödiga produkter.

Mer om företaget Meddelandelån Sverige AB

Meddelandelån Sverige AB är ett svenskt aktiebolag och kreditinstitut som bedriver sin verksamhet på den svenska marknaden. Företaget har specialiserat sig på att låna ut pengar till privatpersoner genom så kallade snabblån, smslån och mikrolån. Företaget startade sin verksamhet i Sverige år 2006 och är idag ett mycket pålitligt företag i branschen.

Meddelandelån Sverige AB har som mål och vision att kunna hjälpa kunder som behöver låna en mindre summa pengar för att kunna täcka tillfälliga utgifter. Meddelandelån vill uppfattas som ett professionellt och ansvarsfullt företag som alltid har ett gott rykte.

Meddelandelån är ett dotterbolag till det Finska Meddelandelån (Suomen Viestilaina OY) som grundades år 2005 och som är ett av de äldsta och största företagen på små och snabba lån i Finland.


Klicka nedan för fler artiklar